Badan rasa panas

hai semua..saya orang baru dekat sini..sy pregnant 6 minggu(first pregnant)..belom pergi klinik dan scan lagi..nak tunggu minggu ke 8 baru pergi..nak tanya..normal ke badan rasa panas siang dan malam?? adakah ini disebabkan hormon?? ade pape kesan sampingan ke atau sy kena pergi klinik??

3 Balas

Normal sis.. bila mengandung suhu badan kita memang jd tinggi sikit dr biasa.. sistem imun pun jd rendah sikit jd kalau ad yg jatuh sakit batuk selesema tu benda biasa..

Hai sis semua Sya pn orang bru jgk tpi masalah Sya ni blm dtng haid lgi msuk 5 minggu sda cm mna ni

Lebih baik pergi ke klinik awal sis.