Muntah sampai sakit tekak

Kalau pergi klinik doc akan bagi ubat sakit tekak tak ? Badan dah lembik sangat asyik muntah disebabkan pedih ulu hati, sakit tekak and rasa mcm ade something dekat tekak 🤮😭 ade solution tk klau pergi klinik 😭 #pregnant30Week #first_baby_

2 Balas

Sis pening takk, kalau pening trus ke hspital takut ap tu ada dlm buku pink presklmesia ka ap nma dia tuu.Saya macam tu jugakk, hari tu, sakit kepala, muntah, angin kat tekak, tapi x pedih ulu hati, trus emergncy, cek BP mncanak ya. So doc suruh rehat, repeat smpai okey, balik dapat paracetemol, ubat tahan muntah dgn ubat angin air tuu.

Mestilah ada solution. Pergi klinik ya.