Demam 6 minggu pregnant

Saya 6 minggu pregnant, badan rasa panas dalam macam nk demam, kepala pun sakit. Saya makan panadol 2 biji. Belum kebah lagi.. siapa pernah macam ni? Pergi klinik ke? #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Balas

sya penah..masa tu prgnant 2bulan..tiba2 panas dalam..pki selimut pn masih sejuk.. suami bawak g klinik..esoknya ok dah..masa tu covid tgh mggnas..risau kna covid je..sib baik negatif

Time preggy memang normal suhu badan tinggi sikit. Try pegi klinik, takut demam panas dalam ke kan