kencing berbau

Hai semua.. Perna tk kamu merasa ditempat sis . Sis Skrg asal buang air kecil mesti bau kencing sis lain sangat bau nya mnyengat..then kalau berhubungan dgn suami sampai suami tegur bau sy dah cuba mcm2 pencuci tp.xda yg bersesuaian dan hilang pun sekejap sja. Bau yg kuat dan kena cuci stgah2 jam..kamu ada taK petua untuk hilangkan bau yg tidak myenangkan ni.. Please wanita yg ada petua untuk sya coba?

7 Balas

Kurangkan manis banyakkan minum air dan jgn cuci dgn pembersih khas just guna air garam dan daun sirih rebus daun tu dan campur garam air nya buat cuci sy amalkan dr dulu Alhamdulillah tak pernah lg ada masalah faraj ❤️ sis try lah 😘

5y ago

Sya akn cubaa terima kasih sis,sebap berkongsi dan bgi respon 😘

Sama if hari tu mmg kurg minum air msk n lebih minum yg manis, mmg menyengat x tahan cuah ajax fabuloso sblm kencing baru la nikmat sikit hidung ni 🤭

5y ago

Aah cuah ajax sikit dlm mgkuk jmbn wngi je air kencing nti🤣 yg sejenis sy xthn bau air kencing ms prgnt boleh cuba haha

Awk kne jaga pemakanan,,klu nak sgt amik quantity sikit je,jgn lupe perbanyakkan minum air putih

byk minum air masak sis.. sama cuba minum air kelaap muda...

Mungkin permakanan kot punca kencing bau kuat tu

Minum air kosong byk.. Kurangkn mkn manis..

cut off benda manis. consume air masak