minum air gula

hai semua..nak tanya ye, besok saya kena minum air gula..apa persediaan yr.. dulu sebelum ngandung pernah minum air gula utk cek kencing manis, masa tu hormon tgh lain..saya takut muntah je besok.. doakan saya ye..???

2 Balas

The best tips..amek air gula yg panas² suam.kalau yg sejuk buat tekak loya.minum tak sekali teguk pun boleh,tapi jgn minum terlalu lambat.lps je minum,keluar je terus cari kerusi and rest.jgn bangun² utk elak muntah

Just drink at once. Don’t stop if not you will want to vomit.