Perencah Masakan Anda

Hai semua! Kalau memasak tak sah kalau tak letak perencah, betul tak? 👩🏻‍🍳Mana satu pilihan perencah masakan anda, Ajinamoto atau Cukup Rasa?🧂 Kongsikan jawapan anda dengan kami dan pengguna lain pada ruangan komen dia bawah ya!

Perencah Masakan Anda
405 Balas

Tak guna ajinamoto dan perencah secukup rasa aka msg... Guna natural bwg merah..bwg putih... Dan ikan bilis di tumbuk ..in shaa Allah sedap masakan kita bila menumis ...sbb guna natural tnpa perasa pstu ckup gula garam dh ok dh mskkn..brtmbh sedap mskknnye..

Sy masak sy guna garam bukit saja tak guna bahan perasa pun..alhamdulillah masakan sy ok juga.suami kata sedap..masakan pun lebih sihat

AJINOMOTO LERR. Tapi kadang² guna jugak cukup rasa tuu. Tengok atas masakan. kalau gulai guna secukup rasa tak ngamm. HAHA

Dlu letak jek megi cukup rse, tp lepas tu rse xletak pon masih sama.. jd truskn xletak sampai skrg

kami x guna 2 benda ni.... awalnya mmg mcm x sempurna masakan... lama2 da biasa...

3y ago

Betul. Sy sejak kahwin pn x pki bnda ni. Takde pun dekat dapur😂

Sy x Guna cukup rsa atau ajinamoto.. Skadar gunakan bahan2 segar. Tekak dah terbiasa.

Knorr pasti sedap. Tapi tak penah lagi kalau masak makanan anak letak. Sebab tak elok

Saya guna dua dua sebab hubs suka ajinamoto tapi saya suka perencah cukup rasa.

perencah cukup rasa. Jika x ckup masin, tmbh sdkit garam 🤭 ajinomoto mmg X.

dua²...ada masakkan perlu aji namoto...ada yg perlu perencah cukup rasa...