Perencah Masakan Anda

Hai semua! Kalau memasak tak sah kalau tak letak perencah, betul tak? 👩🏻‍🍳Mana satu pilihan perencah masakan anda, Ajinamoto atau Cukup Rasa?🧂 Kongsikan jawapan anda dengan kami dan pengguna lain pada ruangan komen dia bawah ya!

Perencah Masakan Anda
405 Balas

tak pernah guna 2-2 nie. just guna Garam Kristal Masakkan Himalaya je 😁

ajinomoto.. kalau masakan bersantan sy xkan gunakan mana2 penambah rasa

zaman bujang mmg x guna ... dh kwen ni selalu guna maggi ckup rasa ...

dua2 pun tak...pakai yang semulajadi je.sedap jugak masak..😌

ckup rasa..tu pn kdg2 je guna.. ajinamoto mmg x guna..

Lebih prefer guna ajinomoto..

Dua-dua pun x guna sbb takut muka naik jerawat😖

Xpnh guna...ajinomoto beli utk buat Baja😂😂

Maggie cukup rasa hebat hebat cukup rasa 🤪

Tak pakai 2-2. Cuma guna garam Dan gula shja.