baby kecil

Hai semua.. Ada x macam sy, ikut kiraan period baby dh 8w3d tp scan td 5w2d.kecil lg tp denyut jantung dh nmpk. Lg 1 bln repeat scan. Hopefully xde apa2 masalah bila repeat scan nnti. Kwn2 doakn sy ya. Ank sulung after gugur bln 11 thn lps n penantian selama 5 tahun.

2 Balas

saya dulu pun mcm sis. ikut period patutnya da 8w. scan nmpk kantung je. 2 minggu lps tu repeat scan baru nmpak heartbeat. beza due date sebelum tu sebulan jugak. last2 ikut due date melalui scan je sebab sy jenis period x tetap. semoga kandungan sis sihat ya.

4y ago

Sy jantung dh nmpk tp baby tu x nmpk sbb kcik sgt..dktr repeat scan blik akhr bln ni..harap2 nmpk la..