Hai siapa mummies ada pengalaman mcm sy?

Harini scan sonographer ckp kantung baru 5 minggu and janin kecik sgt lagi so xdapat nk dengar degupan jantung lg..ikot apps dan last period sy sepatotnya dh 8 minggu lebih.. Sy kena repeat scan lg 2 minggu..in shaa Allah dh nampak janin katanya..tp sy risau adakah normal beza 3 minggu dgn kiraan last period?

1 Balas

Hy sy LMP patut 10w tapi skrg scan baru 8w. Sy pon kena repeat scan after 2 weeks Dr kata after 2 weeks perkembangan dia normal means takde masalah mungkin waktu persenyawaan tu lambat ikut tarikh subur kita

5mo ago

itulaa selagi xde spotting should be normal tp risau takot blighted ovum..nervous nk tunggu repeat scan..moga ada berita gembira buat kita amin2