Fibroid

Hai semua.. usia kandungan sy 13 minggu.. sapa yg ibu2 kat sini yg ada pngalaman ada fibroid smasa hamil.. skrang size fibroid 4 cm..apa makanan yg sy perlu ambil utk kecutkn fibroid ya??bahaya ke utk kandungan?? minggu dpn bru first appointment dgn doktor pakar brkaitan dgm fibroid ni...

3 Balas

Saya pregnant 8 minggiu fibroid saiz 7cm. Tapi doc kata insha Allah ia tak ganggu tumbesaran bby. Fibroid saya tu duduk atas. Jadi tak tutup laluan nak bersalin