fibroid

salam mommy nk tanye bahaya x fibroid ketika hamil..sy baru 10mgu doktor bgthu ada fibroid tp blum pasti nk refer pakar dulu..ada x mommy kat sni ada pngalamn..

2 Balas

Wassalam. Sy pernah ada fibroid time pregnant. Alhamdulillah dia mengecut sendiri as our pregnancy grows. Kebiasaannya macam tu in shaa Allah. Tapi buat masa ni jangan skip appointments dengan doktor pakar dan banyakkan berdoa, in shaa Allah takde apa-apa.

5y ago

doktor kk ckp sy ada fibroid besar 7cm alhamdulillah refer pakar o&g xde pn fibroid baby ok jer shat

sy br 12 week dh ada fibroid..smlm br jmpa dctr pakar utk scan je..lps tu bln 12 plk jmpa dctr