fibroid

Hai semua..sy nak tanya ade x yg ade fibroid time hamil? Boleh share x pngalaman..mkn ape utk kecutkan fibroid tu balik..

2 Balas

Ada 2.. 4cm each.. Sampai kena sound dengan doc 2 hari lepas czer.. Bila nak buang..? Lepas 2 tahun czer.. Pi check, fibroid tu dah mengecut, hampir tiada doc kata.. Alhamdulillah.. Minta2 kekal begitu.. Lepas dapat tau ada fibroid, saya elak air soya & collagen.. Padahal hantu soya bean ni.. 😂 Take care, sis.. 😘 Moga dipermudahkan semua urusan..

5y ago

So czer tu ms bsalin ke sis?? Tu la..harap2 dia mngecut la ye..tq sis 😍

Saya pregnant 8 minggu. Fibroid saiz 7cm. Doc pesan minum air 0 banyak2 dan elakkan stress. Makan makanan yg berkhasiat. No fast food n junk food