beli barang baby..

Hai semua, sy nk tanya.. Sy mengandung bru 3 bulan.. Dan suami dah ajak beli barang baby.. Tapi mak tak bagi.. Katanya xelok beli awal2 ..lepas 5 bulan ke atas baru boleh beli.. Sy mengandung kan anak pertama.. Jadi bnyak barang kena beli .. Sbb bnyak yg tak ada.. Boleh beli ke awal2 mengandung mcm ni? Sbb suami kata beli lah sikit2 .. Jadi xrasa sangat nanti kalau beli.. Sbb nk beli sekali mesti banyak modal... Pendapat ibu2 semua macam mana??

37 Balas

Sy beli je dr start 4 bulan sis. Nak tunggu 7 bulan nnt dah xlarat nak jalan sgt. Jalan sikit dah penat. Beli sikit2 pun xpe..doa yg baik2 & positive je.