jpn

hai semua. sy malaysian dan suami sy egyptian. soalan sy kami bakal timang chaya mata. then, kalau nak daftar jpn wajib ke kena letak bin or binti or jpn ada options yg membolehkan kita ikut nama mcm belah suami. ? tolong jawab bagi yg pernah ada pengalaman . tq in advance.

2 Balas

Kena apply for the option of not putting “bin/binti” at JPN - bagi justifications dan dapat kan commissioner of oath to sign off

5y ago

okay faham . tq

Rasanya kena pergi JPN