Keguguran 10 mnggu

Hai semua. Sy keguguran anak no 2.. kandungan 10w... Ade spotting darah dekat pad. Then g scan doc tgk mmg dh gugur. Kantung kecut, xde heart beat.. so dh 2 hri monitor.. just keluar lendir darah.. tiada ketulan.. apa perlu sy buat ye? Nk g hospital tkt sbb ramai kes covid. 😢

2 Balas

Maaf ye kalau pertanyaan sya mungkin buat awak terasa hati,, sya cuma nak tau jer apa penyebabnya keguguran tu ya ? Adakah di sebabkan awk ada buat perjalanan dlm kereta smpai terhentak2 perut atau ada makan makanan yg x disyorkan doc ye. Sya tanya sebab risau kandungan sya pun skrg niy 10 week belum scan lagi baru buat buku