Bleeding...

sy ada bersama suami..esk pg masa mndi ada keluar darah seketul kecil..igtkn normal..bila ptg kuar lg tp kali ni mcm darah cair..risau..g klinik doc scan heart beat bb xde..terus mengalir air mata..doc refer hospital..g emergency..scan lg skali..masih xde heart beat..time tu gk berderai air mata ..bb dh 14w..kena refer pakar. .harap2 ada keajaiban.. blk dr hospital air mata xhenti2 keluar..bgn pg nk solat subuh masih lg ada bleeding..sayu hati tgk darah. ..???

2 Balas

Sy rase betol la.. klu kita bd mase 1st trimister, ade bby yg tak survive pasal tu. Sb sy mengalami nyer.. baru 4 week mcam tu la, ( sy da cek upt, naik 2 line ) sy ade bersama ngan suami. Lpas tu 2-3 hari start bleeding. Kandungan sy tak menjadi pada 5 week 3 day. Period dtg mcam biase.

Perut ade rse cramp ke sis? Sbelum ni mmg dah ade heartbeat tak? Klau bersama x bole terlalu kerap atau kasar2 sbb bahaya pada baby lagi2 klau jenis kandungan lemah. Xpe sis sabar n doa banyak2 ye. In shaa allah semoga takde pape.

4y ago

xde rasa sakit perut pn..sblm ni g scan mmg dh ada heart beat..