4days

Hai semua. Sy dah lewat period 4hari. Agaknya bila masa yg sesuai utk sy cek upt ye? Mohon penjelasan

5 Balas

Hari pertama lewat haid dh bole check sis. Tapi tu pun depends dengan jenama upt yg nk guna. Sebab certain jenama tak dapat detect hcg level yg rendah. Better test awal pagi masa kencing pertama tu. 😊

I lewat sampai 25 hari pun tak bole ditect .. hari 27 baru ada 2 line .. tu pun satu kabur .. skrg dah 10 weeks PREGNANT ..

i lewat sehari terus check. Dua kali check hasil yang sama. hehehe

Take the test. Wish you all the best

Can try to take already...