keputihan ke mucus plug ya? 38 week 4 day

saya dari semalam jumaat (banyak keluar cecair macam ni tapi takde darah) perut kejap keras kejap tak tapi rasa okey je lagi sebab boleh tahan. pastu ada juga 2-3 hari ni sakit bahagian bawah rasa ngilu macam ada benda nak keluar tapi sekejap2 je rasa. Tadi pulak dah membuang and lepastu ada lagi rasa nak terberak sangat2 tapi bila duduk kat bilik air takde benda keluar dah 2 kali keluar masuk. Tu biarkan je atau dah boleh gi hosp ya?

keputihan ke mucus plug ya?
38 week 4 day
2 Balas

boleh g hospital sis tu kira tanda2 jugak . semoga dpmudahkan :)

Bolh try gi kot la bru bkk 1 cm