keluar darah pekat macam baru2 nak period

Salam.. Saya baru pregnant 4 minggu.. Saya nak tanya kenapa keluar darah yang pekat macam kita baru2 nk period..perut pun rasa tak selesa je.. Rasa tegang.. Kndungan saya bermasalah ke kalau situasi macam ni.. Minta pencerahan.. Tq

10 Balas

Hanya doktor je boleh bagi pencerahannya.. bab ni tak boleh ikut pengalaman org sbab lain org lain puncanya..

4y ago

Haah tapi masih ramai tak reti nak handle aduhai bila kata slow terasa hati bila kata lembab lagilah terasa hati bila kata apa² je mesti akan terasa pastu geng sensitif mula serang kita yang comment adoii .. padahal mereka sendiri yang ada beberapa tanya soalan yang entah bagaimana manusia dalam apps ni nak jawab bukanya semua orang dalam apps ni duduk sebumbung kalau dah kenal lama takpelah tau condition ini kalau setakat tulis karangan sikit pastu nak suruh orang jawab yea memang first baby ramai yang confuse tapi takkan semua benda yang bahaya pun masih nak tanya jalan penyelesaian hanya dengan buat something Yang betul dengan cara bertanya takkan settle hal hahahahha

G jumpa doktor..saya penah alami..mujur baby ok xdk masalah masa 2

4y ago

Kalu bulih cek doktor dulu..Coklat pn tanda dia juga..masa nk turun darah meman warna coklat dulu baru darah merah..kandugan xkuat lagi..banyak kan rehat jangan wk kerje berat dulu..makan kena pantang

Jumpa doc cepat2. Takut apa2 dekat kandungan

M b something happened. Go to hospital sis

Dah cek upt? Takut chemical pregnancy...

4y ago

Dia memang dah confirm pregnant .. dia tanya pasal darah pekat yang keluar.. sepatutnya dia dah kena direct pergi hospital sebab semua masalah tentang pregnant contoh lendir coklat ke darah ke semua kena pergi sebab kita tak tau apa yang jadi kat dalam..kalau chemical pregnancy dia akan kabur results upt dan ada tunjuk simptom lain..kalau darah yang keluar ini mungkin threaten miscarriage ..

Segera jumpa dokter sis..

G je jumpa doktor.

segera ke spital sis..

Better refer dgn doc

jumpa doc dear