Lepas sbln keguguran kluar darah

Salam . Saya dh 27 hari keguguran / pantang. Darah nifas saya dalam seminggu haritu dah habis. Tapi tiba2 mcm keluar coklat2, tapi bukan darah haid. Just mcm setitik dua mcm tu kt panties. 😅 kenapa ya. Ke nak datang period? Hari keberapa selalu ya datang period selepas keguguran?

2 Balas

sy dua minggu kluar darah nifas.. seminggu lpstu dh period balik ikut tarikh sebelum pregnant

7mo ago

ha ah.. ikut org jugak kot sis

keguguran kandungan berapa bulan?

7mo ago

nak tanya start berpantang masa janin dah turun atau masa doc sahkan 7minggu tu?