Tanda hamil

Hi semua. Saya baru lepas keguguran 3bulan lepas. Lepas gugur period dtg on time. Tp bulan ni dah lewat. Haritu cek upt negative. Then dah tak cek. Sbb taknak berharap. Selain dr upt test, apa lagi tanda tanda hamil ye? Saya dah dua tiga harini ada calitan warna coklat, tapi tetap tak period juga, perut rasa bloated sangat sangat and senak.

1 Balas

sis ade rasa gerak x kat perut tu macm rasa duk tu perut sakit x sis