Period selepas keguguran.

Hai semua, saya nak tanya. Saya baru lepas keguguran dan dah habis pantang seminggu lalu. Sepatutnya saya period 1hb haritu tapi harini dah lewat 4 hari. Mmg biasa ke lepas keguguran period dtg lewat? Sbb saya ada juga bersama dgn suami baru baru ni tapi baru sekali ?

3 Balas

Hai.. Saye pernah mengalami mcm sis... Mmang lambat sikit sis nk period after kguguran... Saye mase tu kguguran bulan 4, bulan 5 xperiod, bulan 6 baru dtg balim period... Maybe hormon tak stabil mase tu, tu yg tak prriod