Selalu berpeluh menggeletar.

Hai semua. saya nak Tanya normal Tak awal kandungan saya selalu Rasa berdebar. berpeluh² menggeletar, tapi badan saya sejuk. Bila jadi waktu tengah berjalan, kaki jadi Tak terdaya nak berdiri. kenapa ya? Ini kandungan anak ke-2. Yg pertama dulu Tak pernah jadi macam Ni. Anak sulung saya sekarang 2tahun 5bulan.

1 Balas

Sugar dlm darah normal kah? Takut paras sugar low.. kena check

4y ago

Tak pasti sebab Tak checkup lagi. Sekarang saya consume meltafor. Alhamdulillah kurang sikit Rasa berdebar tu.