Menggeletar kesejukan

Hi moms, ada tak yg pernah sejuk menggeletar mandi, pdhal air xsejuk mana pun. Sampai cramp perut dibuatnya. Lpstu rasa senak2 sikit. Bahaya tak ya utk kandungan? Skrg rasa sengal sikit di ari2. Kejadian mandi tghari ni ☺️

10 Balas

awal2 pregnant sy mcm tu.. lepas mandi sejuk sgt sampai menggigil keras2 perut.. padahal sy da tutup siap2 kipas sebelum mandi..mandi pon air panas..lepas mandi terus lari masuk bawah selimut hahhaa.. tapi alhmdulillah sampai skrg kandungan okay.. sekarang pon kadang ada jugak mengeras je perut sbb sejuk sgt.. btw skrg sy da 27w..

sy dr awal kandungan sampai sekarang 17w mandi air panas. tengahri pun mandi air panas. mandi air sejuk jd gigil. 1st time mcm ni. layan kan aje. ,😂 sebelum ni ngandung tgh mlm pun mandi sbb panas. skarang kipas pun da rasa sejuk

2y ago

sama mcm sy. tiba-tiba jd tak tahan sejuk. pregnant sebelum ni elok je. pdhal cuaca skrg bkn sejuk pom😅

Saya skrg 11week tngahhari pun berselimut🥴cuaca panas je tp rasa sejuk .. kalau hujan lagilahh berselimut ke kerja 😴

Saya pun mcm tu nak mandi mmg menggeletar sampai rasa cramp. Kadang fedup nak mandi sebab rumah takde heater😭

sy pon kli ni pregnen xtahan air sejuk.mesti kne mandi air pnas klu x sampi selubung n bestokin

sy pulak sejuk kalau nak mandi mlm..leps balik kerja.. kalau mandi pgi hari tak apa pulak..

maaf takda pengalaman. sy selalu mandi byk kali sbb panas & berpeluh. lg2 ddk utara ni😂

saya masa ngandung sentiasa haba badan 😆🤣 xmerasa sejuk mcm mana dh...

saya pulak mudah berpeluh & kerap mandi. panas sangat cuaca skrg 😂

Hi tak pernah ada pengalaman begitu. Cuba check doktor mommy