tangan &kaki jadi basah

Nak tanya kenapa tangan n kaki baby i kerap jadi basah...mcm berpeluh...

3 Balas

Hi, nak tanya tangan dan kaki baby u masih berpeluh ke? My baby also same. U ada bawa pergi jumpa doctor tak?

2mo ago

same.. 4mths jugak. kdg pegang kaki dia basah n sejuk.. padahal cuaca panas. smpi pening nk pakaikn stokin ke x kt dia time tghri cuaca panas terik

Normal sis. Penah terbaca. Sbb saraf baby belum matang lg. Mcm tu la lebih kurang.

5y ago

Tq sis utk penjelasan..

Mcm mn baby skrg sis?

4y ago

Sekarang dah 9 bulan lebih. X berpeluh dah..sekarang dah ok