HELP ME!

Hai semua. Saya mommy baru first pregnancy and baru 10 weeks. Yg skrg bermain difikiran saya tentang keguguran di trimester pertama. Rmai cakap jangan terlalu fikir tapi macam mana saya nak atasi. So far xde bleeding atau apa2 masalah. Baby heartbeat semua okay. Siapa tahu mcm mana nak atasi kebimbangan ni?

1 Balas

think positive sis.. jaga diri, jaga makan. jgn lasak sgt. inshaAllah baby akan baik2 je n membesar dlm perut..