mcm mana nak atasi mulut pahit

saya skrg trimester pertama which is 8 minggu dah. alhamdulillah. this is my first time pregnant iaitu pregnant anak pertama. saya dari 6-8 minggu mulut pahit saja. macam mana nak atasi nya ya? saya dah buntu tktau nak buat apa. #firstmom #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

minum air masak secukupnya, makan gula gula no sugar, makan asam, kunyah chewing gum, makan kekacang.

12mo ago

gula gula no sugar contohnya apa ya? saya takut nak beli🥺

mkn asam2 .. sy pon gitu jgk.. lau xdak asam. cari buah yg manis2 ..