Menangis

Hai semua, saya mengandung anak first and saya ibu muda yang takde pengalaman , saya nk tnya normal ke kalau pregnant ni kita nk melekat dgn suami smpai kalau dia nk pergi kerja ke keluar ke kita menangis tk bgi pergi kerja sbb kita nk melekat je dgn dia :((( ibu ibu mohon bantu saya :(

2 Balas

Sama laa dgn sy. Kalau boleh nak melekat 24jam. Kalau suami nak keluar jumpa kawan2 ke, gi kenduri dgn kawan2 tak ajak sy, confirm menangis mendayu2 tapi suami tak faham 😅

hormon 🤗 kadang x stabil