Tumbesaran tembantut

Hai semua saya dh 34w.. pergi check pakar..dokter ckp tumbesaran bayi terbantut baru 1.3kg.. ada tips tak nak bg baby berat naik.. 🤧

9 Balas

Saya amalkan makan roti . Hari2 makan roti gardenia . Sekali makan 4 keping pagi , 4 keping malam . Now dah 34 minggu lagi kerap makan . Memang suka makan roti dari awal pregnant . Pastu minum susu full cream fernleaf . Makan benda manis2 bila teringin je . Baby berat pun alhamdulillah ok .