merancang kehamilan :)

Hai semua !!! Saya dah lima bulan berkawen!!!! mencari tips untuk mengandung,, ada yang sudi share tak,, dah lama ttc nie dah cuba folic acid dan opk ^^ btw saya pjj dgn suami jadi saya tak tahu tips ape yang sesuai utk pasangan pjj :) semoga semua mommys kat sini kuat dan dipermudahkan urusan ^^

7 Balas

Sy dulu pon tcc dlm 6 bulan.. Pjj jugak. Weekend husband balik.. Sejak awal kawin sy stop makan semua fast food n processed food.. Sebulan sebelum kawin saya stop terus minum air manis.. Jogging sampai waktu ovulation.. Makan tauge hari2.. Lps ovulation sy bnyak makan labu dgn jantung pisang.. Alhamdulillah lekat.. Cuma sis jgn stress2 bila x lekat lagi...yakin je Allah akan bagi pd masa yg tepat.. ❤