merancang kehamilan :)

Hai semua !!! Saya dah lima bulan berkawen!!!! mencari tips untuk mengandung,, ada yang sudi share tak,, dah lama ttc nie dah cuba folic acid dan opk ^^ btw saya pjj dgn suami jadi saya tak tahu tips ape yang sesuai utk pasangan pjj :) semoga semua mommys kat sini kuat dan dipermudahkan urusan ^^

7 Balas

sis try cuba folic asid jenama appetton .insyaAllah ..n mkn yg berkhasiat. .serta doa. .sy dulu amalkan folic asid too tk smpai 1obiji. .Alhamdulillah lekat. .now 17week+ daa. .folic asid ni bnyk kebaikan dy. .