HB LOW . bantu saya utk bagi cdgn perlu ambil apa

hai semua . saya dah 24w tapi hb asyik maintain je 10 mcm tu. mcmmana ya nak naik hb.. dah macam2 saya makan😢

42 Balas

Sy amalkan pmkanan seimbang. Mmg kbtulan sblm ni tgh diet juga. Pastu sy amalkan buah bit(beetroot) pun ok juga. Kdg bt jus tmbah dgn buah2 lain. Kdg sy masak beetroot tu dgn makanan lain. Semoga bermnfaat

2y ago

Sy masak cmpur dgn ubi kuning. Pastu pecahkan tlur. Msukkan perasa sikit. Garam pink ke apa. Pastu tgh2 sy pcahkan tlur msak. Sy bg gmbr