HB LOW . bantu saya utk bagi cdgn perlu ambil apa

hai semua . saya dah 24w tapi hb asyik maintain je 10 mcm tu. mcmmana ya nak naik hb.. dah macam2 saya makan😢

42 Balas

Sya minum susu rizqi, first appoinment dgn kk alhamdulillah so far hb okay 12.9 . Nak tgk appoinment kdua plk lpas ni, brpa hb.. mber sy lpas consume susu rizqi pun hb dia naik smpai 16.9 .. dia ank kdua, mase ank first xprnah tinggi smpai mcm tu, nurse pun ada tnye dia mkn ape sbb hb tinggi sngt, tu hb utk org2 laki, tapi ok la dripada rendah kn.. kita risau klau rendah.. so far okay la kita ikhtiar apa yg boleh ikhtiar 😊