HB LOW . bantu saya utk bagi cdgn perlu ambil apa

hai semua . saya dah 24w tapi hb asyik maintain je 10 mcm tu. mcmmana ya nak naik hb.. dah macam2 saya makan😢

42 Balas

makn sayur bayam,sayur pucuk ubi manis,hati ayam,susu kambing najeehah, minum ubat tambah darah yg klnik bagi😊, tu yg sy mkn atau minum sampai lah kandungan sy 37week Alhamdulillah hb tetap cantik 12.5, skg tingal tunggu hari je nak bersalin,doakan sy semoga dipermudahkan melahirkan anak sulung sy Aamiiin🤲🤲🤲