Kad Pink

Hai semua, saya baru 6w pregnant anak first. Nak tanya kalau nak buat kad kat kk kena set appointment dulu ke? Atau boleh terus pergi?

3 Balas

Macam kk di tempat saya, saya terus pergi

Kad pink atau buku pink??

5y ago

Tapi awal sgt nk g tu.. Saya g mase 7 weeks.. Dye suruh balik dulu and dye bgi satu tarikh mase 10 weeks.. Bru dtg balik..

Klu tempat sya call kk dlu untuk buat appointment. Bila dah dapat date baru dtg. X tau la dekt kk lain mcm mana.

4y ago

sy pn sme..kne call n dia bg date utk dtg bila..lagi2 since pkp ni..