Klinik kerajaan set appointment

Hai nak tanya. Sekarang ni kalau nak bukak buku pink kena call kk dulu utk buat appointment atau dah boleh book dalam online? Mcm MySejahtera dulu tu. (Area klang valley) hehe 🥰

2 Balas

Kalau sy, walk in je Puan. Lepas tu diorang terus bagi tarikh utk buka buku pink.

8mo ago

So if suami pergi buat appointment boleh ke? Or mesti both datang?

biasanya lagi senang walk-in ambil tarikh temujanji. sebab call kdg susah tembus.

2y ago

Baikkk hehe thank you. Excited tanya awal walaupun baru 6w 😬🫶🏻