perut nampak kecil

hai semua . saya agak sedikit terasa dgn mulut org yg mengatakan perut saya kecik walaupun dah 7 bulan . saya trus terfikirkan anak saya . adalah normal anak first mcm tu . sbb anak saya aktif je bergerak smpai sakit rusuk saya .

14 Balas

Next time jwb mcm ni dkt dorng, Klu anak first mmg perut kecik, nti anak seterusnya besar la perut sbb ada banyak ruang n byk lemak😂. Salu org perut besar sbb dah ada ruang + perut byk lemak. Yg penting baby size normal Dr kata.