11 mggu

kandungan sy dh msuk 11 mggu.. tpi ada darah kuar. risau lah..

2 Balas

Pegi hsptl sis.. dkt sini klu sis bgtw...smua org xdpt bntu apa2.. better g sane...if anything happen dkt kandungan..doc leh scan n bg solution cmne.. dan klu g hsptl doc leh selamatkn kndungan ke bg ubat kuatkn rahim ke or etc . If u delay pegi... Memcm leh jd stiap org rahim berbeza....ada rahim kuat ada yg x..so g bhgian emergncy..nti dorg akn guide cmne .. kan klu g kk nurse n doc bkn ke slalu pesan..klu ms.preggy ni ada tanda spotting ke...bleeding ke kne g hsptl asap... Ke mommies lupe pesan nurse n doc ni??? So g hsptl k... Anyway take care... Mg d pmudahkn segalanya..aamiin

5y ago

aminn

Pegi hosp sis.