Twin

hai mommies..kt sini ada tak yang pregnant twin?twin satu kantung @ 2 kantung?sy twin 2 kantung.. Yang sy risau skrg kalau 2 kantung blh bersalin normal ke?atau mesti kena caesar? sebab ank 1st n 2nd sy bersalin normal.. harap ada mommies yang tahu..

5 Balas

sama Dgn Sy sis,Sy baby boy twin 2 kantung. bersalin normal. ank pertama...cuma Sy brsalin awal sbb leaking baby kantung pertama. .jaga kesihatan sj sis, pregnant twin ni akan djngka bersalin awal..

Tkda pengalaman tapi kawan Saya baru je bersalinkan twin normal. Twin satu uri katanya.

Tgk keadaan sis..Doa dpt bersalin normal..Mcm sdre sye 2kntung tpi normal

5y ago

Tq sis😊

Haiii gud morning ...saya mgandung twin tpi sorang jer yg hidup

Ipar sy twins bsalin normal..