Due date 16/6 NIH

Hai semua sapa date bulan June hadir sini.. mai la kongsi cerita ada yang dah bersalin dah ke. Barang macam mana semua dah lengkap ka and dah packing masuk dlm kereta ke.. tak sabar nak jumpa buah hati...

2 Balas

saya due 26/6. sekarang 34weeks. bag dah masuk kereta. sekarang buat semua dah tak larat. badan kaki semua sakit. contraction plasu dalam seminggu tu mesti ada. get ready kalau 36weeks bersalin awal. sebab mak saya dulu bersalin kan kami adik beradik semua 36weeks. officemate semua tegur kita ni macam dah tak larat sangat and muka selalu penat. huhu. semoga urusan kita semua dipermudahkan.

semoga dipermudah urusan ya