Due date 12/7

Sapa sini due date sama dengan saya?? Ada dah bersalin ke? esk nk msuk 38 weeks dah..tak sabar nk jmpa baby. Sy pun setiap hri makin tak larat je.

10 Balas

Saye 15/7 ni, 14/7 dh kena serah diri sbb gdm on diet.. Baby sdap lagi duk dlm🤣 Hari2 pujuk suruh kluar awal tp xnk kuar lg. tanda pun takde lg, cuma mlm je kerap mengeras tu pon kjp2 je😵‍💫

10mo ago

sama 😁. GDM on diet jugak. DD 16/7 tapi macam mana nak tahu bila kena serah diri, nurse KK tak inform 🙁

due 7/7 . nanti last checkup lagi sekali dekat kk sebelum due 6/7 . harii" pujukk babyy biar tak overdue . buat senaman semua dah . tapi baby masih seronok dok dalam perutt .

sy due 5/7 ..misi bgi tarikh 12/7 klau blom bersalin lg..bby pon masih rancak2 lg blom bgi tanda2 nak kluar ni .. mngeras time malam ja tu pon xkerap

10mo ago

saya due 14/7... mmg xsabar nk baby keluar... kalau boleh arini pon xpe huhu

saya due 5/7.. baby masih selesa kt dalam.. huhu.. badan tak larat da ni rasa.. tak sabar nk jumpa baby..

sy due 11/7 ni xde tnda apa2 lagi dh kesana kesni berjalan 🤣 dia nk kluar ikut due kot

10mo ago

samaa due kita sis 🤣🤣

sye due 13/7, masih aktif mcm biasa, makin kuat makan 😅 tp takdek tanda2 lgi.

10mo ago

sama..sy due 14/7

Saya. 12/7 due date. Smpai sekarang belum merasa contraction 😅

saya due date 29/7 tapi 16/7 dah kena ceaser sebab pp type 3.

sy duedate 12/7 tp dh bslin 29/6 raya aidiladha bru2 ni 🤣🤣

10mo ago

wah tahniah sis. girl ke boy tuu..

semoga mudah bersalin..aminn yarabb