lenguh peha

Hai semua.. nk tnye kalau lenguh² peha kita nak buat ape ye selain urut? Penat dah husband urut tp still ade rasa lenguh².. and lagi satu saya lenguh dkt kaki kanan je.. kaki kiri elok pula ?

13 Balas

Sy sebelah kiri semua lenguh dr pinggang, peha sampai la betis dan tumit. Suami urutkn lega sikit. Lepas tu sy bertungku dekat peha ke bawah. Pinggang je tak buat.. Alhamdulillah ok sikit. Darah tak lancar agknya