Lenguh kaki setiap malam

Saya nak share tips bagi ibu2 yang selalu lenguh urat kaki, kadang kiri kadang kanan, kadang both kaki skali lenguh..saya dari awal pregnant smpai 5month sy lenguh..bayangkan setiap malam husbnd wajib urut (urutan utk ibu hamil). Last skli saya pakai stoking kaki, sekarang kamdungan almost 7month dah, lenguh kaki takde dah..cuma kadang bhgian peha aje tu pun jarang..semoga tipa ni berguna utk mommy2 yg mengalami masalah yg sama #bantusharing

2 Balas

.letak bantal dikaki sis utk tinggikan. banyakkan pengambilan kalsium dan magnesium

Hope this resolved. Sounds uncomfortable.