9week + batuk, loya muntah, taklarat berdiri lama Tak lalu makan., ayam tak lalu langsung

Nasi tak lalu ganti roti mkn buah2 pon kadang muntah keluar balik jugak. Saya tak larat kalau berdiri lama..risau takut takda zat yg cukup. Ada petua utk kurangkan sikit tak alahan tu???

1 Balas

sya hari tu alahan teruk jugk.. stiap hari mkan nasi dgn sup .. tu pun mampu mkan sikit2 je.. buat lh sup ayam atau sup syur , letak halia sikit.. bwang pun jgan letak bnyak..