Bayi 4 bulan 5kg

Hai semua.. nk tanya.. hri tu timbang baby sy 4bulan bru 5kg, bmi ok, cuma paras graf dia ats pagar je.. lahir 2.39kg.. misi ckp ok sbb lahir kecil.. tp sedih plk bila org tegur baby kecil,baby ringan,baby org lain sama umur dh besar bulat je.. knapa ank sy naik berat sikit² je ek? Susu kerap je,susu badan.. tgk kencing berak dia pn stiap hri kerap je.. ke sbb sy kerap jgk kena bengkak susu ye? Atau susu cair? Sy picit mcm byk je susu smpai mmancut.. Hmm helppp.. tkut timbang 5bulan nti berat xnaik, sbb ada org tegur knapa ringan.. klau boleh sy nk full bf, sbb sy hw jerr sntiasa ada dgn baby..

2 Balas

routine tidur baby okay?

1y ago

mungkin sis blh try makan makanan yg berlemak2 sikit utk buat susu sis lebih bernutrisi 😁

rutin dia ok?