Berat baby

Assalamualaikum ibu2 skalian.. Sy nk tanya tentang baby sy, dia lahir prem 35w dengan berat 2.3kg.. Skrg berusia 4bulan, sebelum nie baby sy minum susu formula dan bf.. Sekarang dia dah fully bf, sy timbang berat dia masa umur 2bulan 20hari berat dia 5kg.. Last sy timbang masa umur genap 4bulan cuma naik 800g (5.8kg) je, adakah itu normal? #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #risau

1 Balas

kne tgk ketinggian dy pula.. selari x ? cuba tgk graf perkembangan anak... klu x masuk line merah, ok tu