Coklat apa yang sesuai untuk ibu mengandung? Teringin nak makan.. hehe

Hi mommies... Ada x coklat yg sesuai dimakan semasa pregnant ni?.. kdg2 rasa nak makan manis . Tp kena control gula jg. Any suggestion? Hehe

2 Balas

Saya makan jaa coklat apa yang teringin . Hehe tapi esok before jumpa nurse , hanya makan atau minum manis 2 kali then saya akan banyak minum air kosong untuk buang semula yg ada dalam badan melalui kencing atau berak . So far air kencing tak pernah sangkut , gdm pun tiada .

dark chocolate