Ibu mengandung boleh makan bak kut teh tak ? (Non muslim here)

Teringin sangat ni. Sbab bak kut teh ni herbal soup jdi takut salah makan

1 Balas

Sy pun tdk pasti boleh mkn atau tdk.. Tapi masa 1st trimester dlu sy ada termakan bak kut teh. Dua kali sy makan..masa tu sy tidak terfikir boleh makan atau tdk 🤭 tapi tiada apa2 juga sy rasa.. Okey juga lepas tu.. Tapi mungkin perlu mkn sedikit la

3w ago

itu laa . kawan saya ckap boleh je makan . sbab dia dulu mkan . cuma tu laa badan org x sama. jdi takut nak makan