Keputihan

Hai semua nak tnya, mmg dekat 5bulan ni byk keputihan ke? Rasa gatal smpi lewat mlm tbangun sbb gatal. Help.

2 Balas

Bagitau nurse.nanti akan direfer kpd dr. Dr akan bagi ubat untuk masukkan kedalam vagina..saya pun kena..awak kena cuci dengan air suam setiap kali awak pergi tandas..masa kat rumah jangan pakai panties.makan yogurt sebab yogurt boleh membantu.

Sentiasa keringkan vagina.. Jgn biar vagina lembap lepas cuci.. Tukar pantiliner after 2hours.. Cuci pkai air suam2 panas sikit..