Keputihan Semasa Hamil

Hi mommies. Nak tnya. Bahaya ke keputihan yang abnormal semasa hamil? Bagaimana cara nak rawat atau supplement y bole amalkan utk rawat keputihan semasa hamil ya? Rasa amat xselesa nak tido pon xbole sbb rasa gatal kt miss v. Please help. Tq

1 Balas

normal ade keputihan masa pregnant tapi x normal kalau warna lain, berbau, monitor kepekatan.. kalau gatal2 tu pergi klinik nnti dkter bagi ubat.. erm cuba kawal pemakanan..

4y ago

Dy still warna putih, tp berketul. Oww I see. Oke. Tq sis